luchtfoto voor Neudorf

Sinds 1910 is Neudorf een gewaardeerd en geliefd vakantieoord. De plaats ligt op een hoogplateau van ongeveer 440 mtr. boven de zeespiegel in het brongebied van de Schmalen Wipper vlakbij Harzgerode. Neudorf heeft zijn dorpskarakter behouden en biedt zijn gasten ook vandaag nog de ideale ontspanning, waarbij men de alledaagse stress vergeten kan. Daarvoor zorgt alleen al de kruidige en hoge lucht, een weldaad voor lichaam en ziel. Neudorf bezit een ijzerhoudende bron die reeds van oudsher als geneeskrachtige gezondheidsbron bekend staat.
De „Staalbron“ werd in 1931 voor het toerisme geopend en droeg bij aan de goede naam van Neudorf als herstellingsoord. Traditionele Harzer gastvrijheid met zijn bekende culinairische geneugten zorgen voor lichamelijk welzijn en gezellige uren. Gezellige kamers, vakantiewoningen en –huisjes bieden u het hele jaar veel plezier en genoegen voor een redelijke prijs. Kampeerliefhebbers kunnen onder gunstige voorwaarden op het vakantiepark „Birnbaumteich“ verblijven. Helaas kunnen wij uw boekingen en informatieaanvragen alleen in het Duits aannemen en behandelen. Wij bedanken u voor uw begrip hiervoor.
deutsch, german englisch, english holländisch, dutch
  Kostenlose Zähler

Tourist-Information Schulstraße 79; D-06493 Neudorf; Germany
Phone: +49 3 94 84 / 62 84, Fax: +49 3 94 84 / 62 82, contact / boekingsformulier of per mail Gemeinde_Neudorf@T-online.de